Results 1 to 3 of 3

Thread: Cannot enter editing mode

  1. #1
    yrhaski is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    1

    Default Cannot enter editing mode

    Hello,

    I just registered a new site. I want to use AlterPages to create my site, but when I click on the edit button, nothing happens. I am just returned to the top of the page. No editing mode. No tools. It is just view-only.

    The edit button hyperlinks to: "<my subdomain name>.altervista.org/#" or "<my subdomain name>.altervista.org/#autostart". Is this the correct URL to initiate the editing mode?

    Thank you!

  2. #2
    karl94 is offline AlterVista Staff
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    565

    Default

    A recent update introduced the problem, we solved it as soon as we found the issue. Everything should work correctly now.

  3. #3
    greatgoodsandservices is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    1

    Default

    Quote Originally Posted by yrhaski View Post
    Hello,

    I just registered a new site. I want to use AlterPages to create my site, but when I click on the edit button, nothing happens. I am just returned to the top of the page. No editing mode. No tools. It is just view-only.

    The edit button hyperlinks to: "<my subdomain name>.altervista.org/#" or "<my subdomain name>.altervista.org/#autostart". Is this the correct URL to initiate the editing mode?

    Thank you!
    The same thing has happened to me. I couldn't correct a typo yesterday ("1. ... 2. ... 3. ... 3. ..." and I can't correct it today. I don't know what to do.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO