Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Ad not displaying in index.html, other pages ok

  1. #11
    estevao is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    10

    Default


  2. #12
    alemoppo is offline AlterVista Staff
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    IT
    Posts
    279

    Default

    Any blacklist would apply to the whole account.

    The first time the banner appear in index.html too:


    Try to add on url "index.html" or "www" or both: sometimes for the first time the banner appears.


    Can you try to set as "index.html" (temporarily) the test page? e.g. rename test_banner.html as "index.html"

    Bye!
    Last edited by alemoppo; 12-28-2017 at 11:51 AM.

  3. #13
    estevao is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    10

    Default

    I removed the iframe and left only the bare ad script as in the test page. Still no ad at http://estevao.altervista.org, but I do get ads at http://www.estevao.altervista.org and http://estevao.altervista.org/index.html

    I think we've made progress with this issue and I appreciate your timely help.

    It still seems to me, however, that there is some kind of bug in the script, which fails for the basic address...

  4. #14
    estevao is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    10

    Default

    Actually, all of those addresses fail sometimes...

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO